Luxe appartementen in een groene omgeving
Luxe appartementen in een groene omgeving

Types

Uniek in de Randstad omgeven door veel groen en een oase aan rust, ligt in de Hilversumse villawijk Trompenberg op het voormalig 2 hectare grote "Landgoed Wisseloord" het luxe Residence Wisseloord.

Residence Wisseloord kenmerkt zich door de 8 fraaie parkvilla's met 2-,3- en 4 kamer appartementen verdeeld over vier woonlagen met ieder een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Wisseloordlaan 3 kamer appartement

1217 DJ Hilversum
100 m² |

De 3-kamer appartementen bevinden zich zowel op de begane grond alsmede op de 1e en 2e verdieping en hebben een woonoppervlakte van ca 100m2 excl. het balkon/terras variërend in grootte vanaf 14m2.

INDELING 3 KAMER APPARTEMENT
Royale hal, toilet, ruime living van ca. 37 m2 met deur naar het fantastische gedeeltelijk overdekte terras (ca. 14 m2), half open luxe keuken uitgevoerd met natuurstenen werkblad, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast, en separate vriezer, bijkeuken/laundry, masterbedroom (ca. 17 m2) met deur naar terras en 2e slaap-/werkkamer (ca 12 m2) gescheiden van de woonkamer middels openslaande deuren. Separaat toilet en complete luxe badkamer uitgevoerd met ligbad, douche en dubbele vaste wastafel.

BIJZONDERE KENMERKEN
De indeling van deze royale 3 kamer appartementen varieert maar worden allen gekenmerkt door de onderstaande punten:
- Moderne uitstraling
- Woonoppervlakte 100 m2
- Twee slaapkamers
- Overdekt terras ca. 14 m2
- Parkeerplaats en berging in de onderbouw
- Huismeester op het terrein aanwezig

In de prijs is een (genummerde) parkeerplaats inbegrepen in de ondergelegen parkeergarage. Huur/Koop van extra parkeerplaats(en) behoort tot de mogelijkheden.


Wisseloordlaan 4 kamer appartement

1217 DJ Hilversum
125 m² |

De 4-kamer appartementen bevinden zich op de 1e en 2e verdieping zijn uitgevoerd met 2 grote balkons/terrassen en hebben een woonoppervlakte van ca 125m2 de balkons/terrassen variëren van 17m2 tot 30m2.

INDELING 4 KAMER APPARTEMENT
Royale hal, toilet, ruime living van ca 47m2 met schuifpui naar het fantastische gedeeltelijk overdekte terras , half open luxe keuken uitgevoerd met natuurstenen werkblad, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast, en separate vriezer, bijkeuken/laundry, masterbedroom met aansluitende een ruime luxe badkamer uitgevoerd met ligbad, douche, dubbele wastafel en 2e toilet.
Wanneer men logees heeft is de badkamer middels een deur, eenvoudig, in twee delen te splitsen. Hierdoor onstaat een aparte badkamer voor uw gasten. Deze is vanuit hal eenvoudig te bereiken, waardoor uw privacy en die van uw gasten gewaarborgd blijft. De 3e slaap-/werkkamer is gescheiden van de woonkamer middels openslaande deuren.


Wisseloordlaan 2 kamer penthouse

1217 DJ Hilversum
90 m² |

De 2-kamer penthouses hebben een woonoppervlakte van ca 90 m2 excl. het grote balkon/terras van ca 55 m2.

INDELING 2 KAMER PENTHOUSE
Royale hal, toilet, laundry, ruime living (39m2) met weidsuitzicht en schuifpui naar het fantastische overdekte terras (55m2), half open luxe keuken uitgevoerd met natuurstenen werkblad, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast, en separate vriezer. Separaat toilet. Masterbedroom (19m2) eveneens met toegang tot het dakterras en luxe badkamer uitgevoerd met douche, ligbad, dubbele wastafel en 2e toilet.

Een heerlijk licht appartement met riante living en veel privacy.


Wisseloordlaan 4 kamer penthouse

1217 DJ Hilversum
150m² |

De 4-kamer penthouses hebben een woonoppervlakte van ca 150m2 excl. het grote balkon/terras van ca 70 m2.

INDELING 4 KAMER PENTHOUSE
Royale hal, openslaande deuren naar de ruime living van ca 53m2 met weidsuitzicht en schuifpui naar het fantastische gedeeltelijk overdekte terras (70m2) , half open luxe keuken uitgevoerd met natuurstenen werkblad, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast, en separate vriezer, bijkeuken/laundry, royale masterbedroom (27m2) met eigen luxe badkamer uitgevoerd met ligbad, dubbele wastafel en 2e toilet. Voorts de 2e slaapkamer (guestroom) met eigen luxe badkamer met douche en wastafel en separaat toilet. De 3e slaap-/werkkamer is gescheiden van de woonkamer middels openslaande deuren.

BIJZONDERE KENMERKEN
Dit 4 kamer PENTHOUSE appartement wordt gekenmerkt door de onderstaande punten:

  • Uitstekend onderhouden
  • Woonoppervlakte 150m2
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 70m2 dakterras met hele dag zon
  • Parkeerplaats en berging in de onderbouw
  • Huismeester op het terrein aanwezig

Een schitterend appartement met een zee van ruimte, veel natuurlijke lichtinval en privacy.

Residence Wisseloord © 2023 Daelmans Vastgoed
Alle tekeningen en artist impressions zijn illustratief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.