Luxe appartementen in een groene omgeving
Luxe appartementen in een groene omgeving

Locatie

Trompenberg is eind 1800 ontstaan. De wijk is zeer ruim van opzet met veelal vrijstaande villa’s. In de nabijheid liggen diverse buitenplaatsen die eind I8e eeuw en begin 19e eeuw zijn gerealiseerd door Rijke Amsterdamse kooplieden, waaronder Gooilust, Jagtlust, Wittebrug en Swaenenburgh. In 1978 werd daar door Philips het beroemde opnamestudiocomplex ‘Wisseloordstudio’s’ aan toegevoegd. Voor leden van Natuurmonumenten zijn de tuinen en de daarbij behorende bossen en weilanden veelal vrij toegankelijk.

De wijk Trompenberg ligt op 5 minuten fietsafstand van het centrum van Hilversum. Het landgoed met de villa’s is aan drie zijden omsloten door bosrijke lanen, de ‘s Gravelandseweg, Wisseloordlaan en de Catharina van Renneslaan. De wijk grenst aan twee door Natuurmomumenten beschermde bossen, het Spanderswoud en het Corversbos. 

BEREIKBAARHEID

Landgoed Wisseloord is zowel met eigen vervoer als per openbaar vervoer prima te bereiken. De ‘s Gravelandseweg is de verbindingsweg tussen de Hilversum Centrum en ’s Graveland en Kortenhoef. Via deze weg is ook de A2 goed te bereiken met een directe verbinding naar Amsterdam. Daarnaast is zowel via de Bussummergrintweg als via het Noordereinde de Franse Kampweg (N236) bereikbaar, die een directe aansluiting geeft naar Weesp en de A1. NS-station Hilversum en Hilversum Media Park liggen op circa 10 minuten fietsafstand. Ook zijn er bushaltes direct bij landgoed Wisseloord en aan de Bussumergrintweg en de ’s-Gravelandseweg.

 

Residence Wisseloord © 2022 Daelmans Vastgoed
Alle tekeningen en artist impressions zijn illustratief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.